Suatlar Anaokulu

Vizyon: VİZYONUMUZ Okul öncesi eğitimin amaçları ile Türk Millî Eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak; Atatürkçü düşünce sistemini özümsemiş, laik, demokratik, insan haklarına, farklılıklara saygılı, Türkçeyi kurallarına uygun kullanabilen, değişime, gelişime ve yeniliklere açık; yaratıcı, üretken, dinamik ve girişimci, sorunlarına akılcı ve yaratıcı çözümler bulabilen, sorumluluk üstlenip, risk alabilen, işbirliğine, iletişime açık, farklılıklara saygıyla yaklaşabilen, mutlu, umutlu, sağlıklı bireyler yetiştirerek, yetiştirdiği bireylerle örnek gösterilen bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: MİSYONUMUZ Okul aile işbirliği içinde; bilişsel, sosyal, dil ve psikomotor becerilerinin gelişimini desteklemek koşuluyla, karar verebilen, karşılaştığı güçlüklere çözüm bulabilen, vatanına, milletine, yaşadığı topluma yararlı, kendini özgürce ifade eden, bireyler yetiştirmektir.

Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: .